Зразок резюме кухара

Як скласти резюме кухара

Робота повара різноманітна, вона вимагає творчого підходу і любові до справи. У резюме на цю посаду ви повинні показати, що володієте не тільки технікою приготування страв, а й вмієте пофантазувати. Освіта в цій сфері важливо для того, щоб знати санітарні норми, правила техніки безпеки, правильно вибрати овочі та м’ясо, провести первинну обробку сировини.

Звичайно, щоб отримати цю роботу вам необхідно буде здивувати роботодавця приготованим блюдом, але щоб потрапити на співбесіду потрібно спочатку зробити враження своїм резюме. Зробіть акцент на тому, що ви творча людина, любите свою роботу, отримуєте задоволення займаючись улюбленою справою, володієте тонким смаком, вмієте красиво оформити і піднести страву.

Скачати зразок резюме повара

Дата народження: xx.xx.xxxx

Місто Київ

Моб. телефон: +38 (000) 000 00 00

E-mail: xxxxxxxxxxx@gmail.com

Основні дані:

Бажана посада: кухар
Зайнятість: постояннаяОпит роботи: від 3-х років
Автомобіль: естьВодітельскіе права: естьГотовность до переїзду: немає

Досвід роботи:

2013 – 2015

Компанія: ЗАТ «коробейники», кухар-бригадир

Обов’язки:

  • Особисте приготування страв;
  • Контроль дотримання рецептур і технології приготування страв;
  • Контроль якості приготованих страв;
  • Проведення інвентаризації залишків продукції.

2011 – 2012

Компанія: ТОВ «Тако», кухар-бригадир

Обов’язки:

  • Розробка меню, складання технологічних і калькуляційних карт;
  • Особисте приготування страв;
  • Облік і калькуляція страв;
  • Контроль якості приготованих страв.

лютого – Жовтня 2011

Компанія: ТОВ «Аванта», кухар-бригадир

Обов’язки:

  • Особисте приготування страв;
  • Складання замовлень на продукцію;
  • Проведення інвентаризації залишків продукції;
  • Розробка і запровадження нових страв, сезонних новинок.

Освіта:
2007 – 2010
Середнє спеціальне: Новосибірський технологічний технікум харчування
Кухар-технолог

Професійні навички:

  • Володіння кухарськими навичками (знання заходів, вміння швидко і точно визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій, температурних режимів і т.д.);
  • Уміння розбиратися в якості та свіжості продуктів;
  • Володіння технологією швидкого приготування страв, сервірування столів;
  • Знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування;
  • Уміння розподіляти і координувати роботу обслуговуючого персоналу;
  • Самостійне приготування фірмових страв закладу;
  • Уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність;
  • Організую стабільну роботу виробництва. Підберу і навчу персонал. Наведу в порядок документацію.
  • Налагоджу роботу з постачальниками. Складу професійне меню і тех.карти.

Про себе:
Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді, організаторські здібності, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях.

 

Немає комментарів

Залишити відповідь

Ваш e-mail не будет опубликован. Все поля обязательны для заполнения.

9 + four =

×
Рекомендуємо переглянути